MBX® – TEHNOLOGIE DE PREGATIRE A SUPRAFETELOR PENTRU INDUSTRIA AUTO

  • Fotoshoot
  • ZAPPER5
  • PSD
  • PHD2
  • PHD1
  • automotive
  • dieblasterset_header.1_f

SISTEMELE DE PREGATIRE A SUPRAFETELOR MBX® – solutii pentru rezolvarea problemelor

 

Manipularea usoara , lucrul rapid, diversitatea de utilizari, combinate cu un raport optim pret / performanta, au ca rezultat calitatea sigura, durata lunga de serviciu si siguranta, toate acestea dand MONTI o pozitie unica in piata internationala pentru pregatirea suprafetelor.

Tehnologie patentata

 

Sistemele MBX® sunt diferite de sistemele conventionale de pregatire a suprafetelor prin aceea ca sistemele MBX® sunt bazate pe mai multe principii fizice. Periile flexibile sunt fixate liber intr-un adaptor de tip cusca si asigurate cu brate de siguranta. Forta centrifugala creata de rotatie face ca peria sa se stranga si sa lucreze ca si cum ar fi suspendata pe o perna de aer.

Functionare fara vibratii

 

Vibratiile care apar atunci cand firele lovesc suprafata sunt absorbite de catre perna de aer. In repaus firele lovesc din nou suprafata (fara vibratii). Aceasta obtine energia cinetica maxima.

Tehnologia periilor MBX® Belt

 

Periile MBX® Belts constau din fire individuale in forma de “U” ancorate intr-o tesatura de poliamida. Fabricate din otel carbon pentru arcuri, firele au varfurile tratate termic ce lovesc individual, in timpul rotirii, suprafata tinta.

Nivel ridicat de siguranta: Firele in forma de “U” sunt ancorate in tesatura de poliamida

Fara degajare de caldura: Evita fumurile toxice si nu manjeste in timpul inlaturarii materialelor lipicioase (de exemplu inlaturarea terosonului de pe caroserie).

Fara inlaturare de material sanatos si fara deformari.

Flexibilitate: Grad ridicat de adapare cand se lucreaza pe zone conturate sau cu margini ascutite. Performante optime: Datorita designului, fiecare fir loveste suprafata tinta de doua ori pe rotatie.

Durata de serviciu mare: Varfurile speciale tratate termic, cu o duritate de pana la 68 HRC (Rockwell hardness) asigura un nivel de duritate neatins vreodata cu tehnologia conventionala cu perie.

vezi video…