Mini-Ductor™ II 230V CE

Mini-Ductor-II-Kit

MINI-DUCTOR™ II CE 230 V este alegerea profesionistilor atunci cand este vorba despre scule manuale de incalzire fara flacara.

Scula de mana Mini-Ductor™ II, foloseste caldura invizibila (Invisible Heat®) pentru a elibera rapid piese care inainte erau greu de demontat si este acum disponibila si in versiunea de 230 V, aprobata CE.

MINI-DUCTOR™ II poate incalzi la rosu o piulita de 2 cm in secunde. Alimentata la 230 V, scula este marcata CE si este mult mai sigura in utilizare decat cele cu flacara deschisa, fara sa produca deteriorarile colaterale specifice acestora asupra reperelor din vecinatate , evitand astfel reparatii suplimentare costisitoare.

Arzatorul fara flacara patentat are un design ergonomic, cu maner cu priza buna si rezistent la alunecare si cu iluminare LED a suprafetei de lucru.

Utilizari: industria auto, utilaje agricole, industriale si marine. Incalzeste si elibereaza piulite, prezoane, bolturi, lagare / culise, buloane, roti de transmisie, sensori de CO2 si multe altele.

Setul include trei bobine de lucru de baza (una preformata, una in forma de „U” si una modelabila), cutie de plastic si manual de utilizare in limba romana. Accesoriul Mini-Pad, pentru inlaturarea bandourilor, elementelor grafice etc. este disponibil separat.

MINI-DUCTOR™-II-BROSURA

Mini-Ductor-II-Kit